over ons kindje
about-us_section_01_1

HappybeesWaar KinderenStralen en Groeien!

Hey daar, geweldige ouders en verzorgers! Zoek je naar de perfecte plek waar jouw kleintjes kunnen stralen, leren en opgroeien? Zoek niet verder, want je hebt het gevonden! Bij Happybees Kindcentrum zorgen we met heel ons hart voor de ontwikkeling en het geluk van jouw kinderen.

Onze Services

Voorschoolse Educatie: Onze voorschoolse programma’s bereiden je kind voor op een vliegende start in het basisonderwijs. We leggen de basis voor lezen, rekenen en sociale vaardigheden.

Buitenschoolse Opvang (BSO): Na schooltijd wordt een nieuw avontuur gelanceerd in onze BSO. Kinderen kunnen ontspannen, spelen en nieuwe vrienden maken onder toezicht van onze zorgzame begeleiders.

Waarom Kiezen voor Happybees?

Bij Happybees begrijpen we dat ieder kind uniek is. Daarom bieden we kwalitatieve voorscholen en Buitenschoolse Opvang (BSO) die aansluiten bij de behoeften en interesses van elk kind. Onze gepassioneerde en ervaren pedagogische professionals staan klaar om jouw kind te begeleiden in een veilige en stimulerende omgeving.

Wat Maakt Happybees Speciaal?

Spelenderwijs Leren: Ons onderwijs draait om plezier! We geloven dat kinderen het beste leren als ze zich gelukkig en vrij voelen. Daarom combineren we educatie met speelse activiteiten, zodat leren een avontuur wordt.

Kleine Groepen, Grote Aandacht: We houden onze klassen en groepen bewust klein, zodat elk kind de aandacht krijgt die het verdient. Dit bevordert niet alleen het leren, maar ook de sociale groei van je kind.

Betrokkenheid van Ouders: Bij Happybees zien we ouders en verzorgers als partners in de groei van je kind. We houden je op de hoogte van de voortgang en organiseren regelmatig leuke evenementen waar je kunt deelnemen.

Kom Langs en Ontdek het Zelf!

We kunnen uren doorgaan over hoe geweldig Happybees Kindcentrum is, maar het beste is om het zelf te ervaren. Kom langs voor een rondleiding en voel de positieve energie die onze ruimtes vult. We verwelkomen je met open armen!

Maak vandaag nog een afspraak en geef je kind de kans om te stralen bij Happybees Kindcentrum. Samen bouwen we aan een toekomst vol lachende gezichten en sprankelende ogen. Tot snel!

cloud_1
0

Groepen

0

Leraressen

0

Jaar ervaring

0

Bijtjes

cloud_1

Wat bieden wij aan

Ieder kind is uniek en daar houden wij rekening mee. Doormiddel van spelen, ontdekken en bewegen stimuleren wij de ontwikkeling van ieder kind. Happy Bees Kindcentrum is een veilige omgeving waar kinderen zowel individueel als in groepsverband worden gestimuleerd.

Veilige basis

Bij Happy Bees Kindcentrum hebben wij een veilige basis gecreëerd, waarbij we een belangrijke bijdrage leveren aan ontwikkeling, opvoeding en verzorging. Wij vinden het van groot belang om kinderen op individueel niveau uit te blijven dagen en het leren omgaan met verschillende soorten situaties.

Activiteiten

Een ongedwongen, vrije sfeer staat op nummer één. De kinderen geven daarom deels zelf invulling aan wat ze doen. Daarnaast is structuur een belangrijk onderdeel van de dagplanning. Denk hierbij aan regels, regelmaat en gewoontes. Hierdoor krijgen kinderen duidelijkheid en weet het kind waar het aan toe is. Herkenbare, terugkerende activiteiten geven een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Binnen- en buitenruimte

Onze binnen- en buitenruimtes zijn zo ingericht dat kinderen gestimuleerd worden zelf te ontdekken wat ze leuk en interessant vinden. De kinderen hebben binnen toegang tot spel- of knutselmateriaal en kunnen daarmee lekker aan de slag. Er zijn diverse hoekjes om rustig te spelen, terwijl de buitenruimte perfect is om te springen en rennen. Dit stimuleert de grove motoriek en het zelfvertrouwen.